Nuttige tips

           NUTTIGE TIPS EN ONDERHOUD VAN KUNSTNAGELS 

  • Gebruik een speciale nagellak remover voor kunstnagels. Door het gebruik van een normale remover met de daarin verwerkte oplosmiddelen, met name aceton, zullen de kunstnagels loslaten en aangetast raken.
  • Kunstnagels zijn niet bestand tegen oplosmiddelen zoals aceton, (was)benzine, peut enz. Wanneer er toch gewerkt dient te worden met één van deze middelen, draag dan rubber handschoenen. De nagels zijn weliswaar bestand tegen bleekwater, ammoniak en spiritus, maar toch adviseren wij bij het gebruik van deze middelen handschoenen te dragen. Er wordt dan voorkomen dat de huid uitdroogt en haar natuurlijke beschermlaag verliest
  • Gebruik op kunstnagels nooit een nagelverharder als basislak. Hierdoor kunnen de nagels splijten.
  • Wanneer de nagels veelvuldig ergens tegen aan stoten is dit een teken dat de nagels te lang zijn. Vijl de nagels dan iets korter, of laat dit doen. Let er echter wel op dat de nagels niet smaller worden gevijld bij de breekpunten. Dit is het punt waar het roze nagelbed stopt en de witte nagelrand begint. Dit verzwakt de nagels. 
  •  Knip kunstnagels nooit. Deze zullen dan barsten. 
  • Als de nagels voor maximaal 1/3 deel van het nagelbed zijn gegroeid, dient deze uitgroei te worden opgevuld. De kunstnagels zullen dan niet van de nagels afgroeien. Wanneer dit wel gebeurt, wordt de vrije top te zwaar en kunnen de nagels afbreken. 
  • Omdat de nagels groeien en daardoor korter gevijld worden, is op een bepaaldmoment de kunststof verlenging weggevijld. Op dit moment is de eigen natuurlijkenagel terug, maar dan verstevigd met een kunststof laag. Ook nu moeten de nagelsbijgewerkt blijven worden om een mooie verstevigde nagel te behouden. Na hetbijwerken zijn de nagels steeds weer als nieuw. 
  • Peuter of trek de kunstnagels nooit van de natuurlijke nagel af. Hiermee worden ookeen aantal lagen van de natuurlijke nagel afgetrokken. De nagel wordt dan te dunen zal erg beschadigen.   

           NEEM BIJ IEDERE VRAAG OF TWIJFEL GERUST CONTACT OP MET STOLIDI NAILS. 

           WIJ ZULLEN U GRAAG TE WOORD STAAN EN ADVISEREN.

2016 website by Heart for your Business
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin